Vis indkøbskurven (20)Til kassenMin Konto
 

Handelsbetingelser for RcHobbyWorldDette er de generelle handelsbetingelser for RcHobbyWorld.dk, som altid gælder ved handel på hjemmesiden RcHobbyWorld.dk, hvis ikke andet er nævnt.
RcHobbyWorld.dk er en hjemmeside som bruges til at købe og sælge brugte og nye hobby artikler. Alle produkter på hjemmesiden er produkter som sælges privat til privat.

Vi tager forbehold for fejl og mangler på RcHobbyWorld.dk samt udsolgte varer.

Betaling.
På RcHobbyWorld.dk findes der to forskellige betalingsmuligheder.
  • Betalingskort hvor transaktionen sker gennem Paypal som er en anerkendt international betalingsløsning. Du behøver som kunde ikke at have oprettet en Paypal konto for at betale og løsningen er 100% krypteret og sikker til brug. Det er gebyrfrit at betale med betalingskort for dig som kunde, og når du betaler, vil du få en oversigt frem over dit køb.
  • Bankoverførsel hvor du efter at have oprettet din bestilling overføre fakturatotalen til vores bank. Jyske bank Reg: 5019 Konto 1227474 med dit fakturanummer eller ordrenummer som reference.

Alle oplyste priser på RcHobbyWorld.dk er eksklusiv 25% dansk moms. Dette skyldes at varerne sælges privat til privat nøjagtig som i den blå avis.

Forsendelse og levering.
Forsendelsen finder sted så snart din ordre ses betalt. Forsendelsen sker det med Post Danmark og efter deres takster, hvor ikke andet er nævnt. Leveringsomkostningerne betales af køber og bliver oplyst når du har lagt de ønsket produkter i din "indkøbsvogn" og logger ind. Leverings omkostningerne afhænger af de bestilte produkters størrelse, vægt og antal. Bestiller du varer til uden for Danmarks grænser, er leveringsomkostninger tilsvarende højere. Leveringstiden af den eller de købte varer er normalt 2-3 hverdage. Levering sker efter at betaling er modtaget.

Fortrydelsesret og returnering.
Normalt når du handler på Internettet har du ifølge loven 14 dages fortrydelses ret. Dette gælder dog med få undtagelser blandt andet hvis du handler privat til privat hvilket du gør når du handler på RcHobbyWorld. Når du handler hos mig tilbyder jeg dig alligevel 14 dages fortrydelsesret fra den dato du har modtaget varen. Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen retur til:

    RcHobbyWorld
    Helmond alle 26
    2791 Dragør, Danmark.
For at du kan gøre brug af returretten skal varen være intakt, ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Al originalemballage skal være vedlagt som da varen blev modtaget. Returnering skal ske i forsvarlig indpakning og for egen risiko. Når du sender varen tilbage, skal den være i samme stand, som da du modtog den. En vare, der er taget i brug, herunder opladet, tages ikke retur. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge for varen retur med undtagelse af de omkostninger jeg har haft ved at sende dig varen. Ved returnering tager jeg yderligere 100kr i ekspeditions gebyr da kørsel på posthuset og indpakning ikke er gratis. Så snart jeg har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den for fejl og mangler vil dine pengene vil blive indsat på din konto. Husk derfor at vedlægge en seddel i forsendelsen med dit registrerings og kontonummer, når du returnerer varen. Vi beder dig endvidere om at oplyse årsagen til, at du fortryder dit køb.

Registrering af oplysninger.
Når du afgiver oplysninger om dig selv til RcHobbyWorld - for eksempel dit navn, din e-mail, din adresse eller dit telefonnummer - tager jeg naturligvis beskyttelsen af dine oplysninger meget seriøst. hjemmesiden registrerer dine oplysninger samt faktura i kundekartoteket i forbindelse med købet.

Reklamationsbehandling.
Har dine købte produkter en fejl ved modtagelsen som IKKE er beskrevet under varens beskrivelse inden du købte varen, kan du reklamation over fejlen. Herefter finder vi sammen en passende løsning på problemet og i værste fald har du lov til at benytte dig af din fortrydelsesret. Husk på at varerne du køber på RcHobbyWorld ikke sælges af en virksomhed. De sælges privat til privat og jeg kan derfor ikke yde anden garanti på produkterne end som at de er som beskrevet. Husk altid at sende varen retur i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelsen.

Ansvar.
For at handle på RcHobbyWorld.dk skal du være minimum 18 år og indforstået med ovennævnte handelsbetingelser. Jeg kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark eller anden transportleverandør.

© Copyright Dansk Informations Service 2007 - 2023 - Alle Rettigheder Forbeholdes.