Vis indkøbskurven (20)Til kassenMin Konto
 

Information om RcHobbyWorldHejsa, mit navn er Morten og jeg er i skrivende stund 31 år gammel og kommer fra København. Hvorfor jeg driver denne webshop og hvad ideen bag det hele er kan du læse mere om i det følgende.

Jeg startede RcHobbyWorld da jeg ofte for købt alt for mange ting ind til min lille hobby. Jeg har i mange år samlet hobby modeller og andet sammen i min store garage. Jeg køber ofte mange brugte gode sager og sælger ligeså ofte gode sager som jeg ikke længere bruger. Ved at købe alt mit RC grej brugt spare jeg utrolig mange penge da hobbyen i forvejen godt kan blive rigtig dyr.

Kender du ikke det at man har 3 flyvere stående som ikke fejler noget, men man vil egentlig gerne have en ny man lige har set et billede af eller en model man lige har set en i klubben har fået?. Ofte er modeller ret store og det er sjælen at man har plads til mange modeller, men hvad er så en bedre løsning end at finde den model man gerne vil have brugt og sælge en af de gamle fly man har i garagen til samme pris? På den måde spare man mange penge.

Udstyret til modellerne er en verden i sig selv. Der kommer konstant nye gadgets, man har ofte brug for en ny servo, nye servohorn, rotorblade, landingsstel, motor, hjul eller en ny karros til sin bil fordi at nogle havde placeret en lygtepæl der hvor man havde valgt at køre med sin fjernstyret bil. Udstyret er ikke billigt, det kan nogle gange være svært at finde og i andre tilfælde kan man kun finde en butik i USA eller Kina som kan levere varen. Dette kan i nogle tilfælde, i hvert fald ofte i mit tilfælde værre frustrerende. Jeg har flere gange siddet og søgt på Internettet efter et nyt gear til min servo, en ny fælg til mine biler eller andre sager som er komplet håbløst at finde. Når det så endeligt lykkedes skal varen hjem fra USA og det skal koste en 200 kr. seddel bare for at få det sendt. Hertil kommer så told og moms, da staten jo også vil have en bid af mine ny indkøbte tandhjul. Sidst jeg købte et nyt gearsæt hjem til en servo kom det fra Align i Taiwan. Tandhjulene kostede 90 kr. men da jeg havde dem i hånden 27 dage efter bestillingen havde jeg måtte give næsten 350 kr. for dem inklusiv told, moms og forsendelse. Tænk om jeg havde kunne finde sådan et tandhjulssæt hos en der havde det liggende hjemme i en kasse og som aldrig ville få det brugt. Jeg kunne måske have givet ham 100 kr. for det og fået tandhjulssættet til en 3. del af prisen i løbet af et par dage. Ham jeg ville have købt det af fik ryddet lidt op i sine gemmere og fik en 100 kr. seddel han kunne gå ud og købe noget for som han kunne bruge.

Denne ide syntes jeg er rigtig god, derfor syntes jeg at jeg ville lave en handelsplads hvor hobbyfolket har mulighed for at købe og sælge sine sager. På den måde bliver alle glade og vi kan hjælpe hinanden når nogle står og mangler en dims eller en ny model.

© Copyright Dansk Informations Service 2007 - 2023 - Alle Rettigheder Forbeholdes.